Chocolicious

Alla inlägg under november 2011

Av Malin - 6 november 2011 12:30

Suck...vilket hopplöst beroendeframkallande spel det är! Så roligt och stundtals klurigt att komma på roliga ord som ger massvis med poäng. Fördelen är att man ständigt har spelet igång, och att man kan göra annat under tiden eller emellan! Det är väl kanske även tillgängliheten som är nackdelen. Dvs att man spelar jämt! Men för mig som är vansinnigt road av alla vanliga spel, och älskar alfapet och TP och monopol...u name it så passar det perfekt!


 


Adda mig gärna så vi kan spela; ChocoliciousMe



Annars då...har jobbat natt och sov således till lunch idag. Ägnade eftermiddagen åt att städa huset och åkte därefter till stallet för att mötas av...ja ni kan ju gissa!


Mr smutsgris stod och tittade på mig med oskyldig uppsyn när jag kikade in i boxen. Så det var bara att skrida till verket och putsa så dammet yrde. Dock verkar han uppskatta skrubbningen för han står med halvslutna ögon och myser när jag går loss över bogar och hals. Det är mattes guldpojke det   


 


Av Malin - 5 november 2011 08:30

Jag tycker det är så fint occh stämnigsfullt med att tända ljus på kurkogården under All helgona.

Jobbat inatt så jag var till stallet på morgonen och släppte ut busarna. Hem, sov till 16.45 när mamma ringde och väckte mig för att höra om vi skulle med till kyrkogården. Så det var bara att masa sig upp och iväg-

Tände ljus på våra gravar och gick runt en sväng och tittade på alla ljus, så vackert!

 


Var till mamma och pappa efter kyrkogården och åt mat, gott! Sen var det bara att åter styra kosan mot jobbet och ytterligare en natt!

Av Malin - 4 november 2011 08:30

Ibland så...   Sambon och jag tog en sovmorgon, eller kanske inte vi, utan snarare jag eftersom han var vaken och väntade ut mig. Jag sov till 11 och därför försvann ju hela förmiddagen i ett kick. Dock var det mysigt att vi hade dagen ledig tillsammans eftersom jag ska jobba inatt.

Tog en skön promenad efter frukost och jag passade även på att rensa lite på Alfons och Albins gravar inför vintern. La på granris osv.

Stallet på eftermiddagen och nu orkar jag inte ens höja på ögonbrynen längre. Jerez är utan tvekan den största smutsgrisen jag någonsin haft äran att ha och göra med. Herregud vad den hästen rullar sig i leran  

Ja det är inte mycket annat att göra än att ta fram piggborsten och köra!

Av Malin - 3 november 2011 08:15

Såå..min egentligen lediga dag inleddes med ett möte på jobbet mellan 9-11. Jobbigt att gå upp så tidigt när man jobbat natt dygnet innan, men det går!

Tog svängen om ICA innan jag åkte hem och passade på att storhandla inför helgen. Usch vad svårt jag har för alla otrevliga pensionärer som befinner sig på ICA under förmiddagarna. De tar ingen hänsyn, kör rakt över andra och tränger sig före. Hyfs? Vad är det?!

Plockade lite hemma innan jag åkte till stallet där smutsig häst väntade, vad annars.   

Ägnade kvällen åt att titta på film, Maria Wern filmer sod på tapeten ikväll   

Av Malin - 2 november 2011 19:14

Usch...det är nackdelen med att jobba enkelnatt, att man får sova så få timmar och således känner jag mig helt slut under eftermiddagen och kvällen.

Var till stallet på morgonen och släppte ut stjärnan med sina kompisar. Gjorde stallet och åkte sedan hem för att sova. Upp vid 13.30-tiden, promenad och sedan frukost. Var därefter redig och röjde vidare i tvättstugan med mer tvätt och strykte de plagg som torkat sedan gårdagens tvätt. Sen förslappade jag mig till soffan och tillbringar nog resten av kvällen med att pussa på mina kissemissar och titta på film!

   

Av Malin - 1 november 2011 19:00

Första november idag och 12 grader varmt ute? Ska det vara så här??

Tog en skön sovmorgon med promenad innan frukost. Ägnade sedan förmiddagen åt en av mina favoritsysselsättningar - stryka kläder! Tjoho vad det är kul. Men det är väldigt skönt när backen med ren tvätt är tom och garderobens galgar är fulla   

Var till stallet på eftermiddagen och fyllde på spånförrådet, mockade och borstade på min ständigt smutsiga häst. Tog en sväng förbi mamma och pappa för att lämna transporten där för byte till vinterdäck. Mamma bjöd på chokladbrownies, å det tackar man inte nej till  

Ska jobba inatt, dock bara en enkelnatt, vilket känns väldigt lagom!  

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards