Chocolicious

Alla inlägg under april 2015

Av Malin - 6 april 2015 23:26

Åh min fina kille. Efter lite diskussion under gårdagens pass så var han mjuk som smör och så fin under dagens ridpass på banan. Res fram och kände igenom samtliga gångarter och han kändes rund och mjuk. Utnyttjade tillfället och red igenom La:1 programmet idag. Vi har ju anmält oss till årets första tävling, just en LA:1 den 25/4. 

Å jag fick en väldigt bra känsla i programmet idag. Känns toppen   


Bjuder på galoppbilderna från gårdagens pass...så ni får lite känsla... 

                                   


Dino skulle fått ett longeringspass på banan, men han hade lyckats med bedriften att sparka sig på insidan av höger bak, strax över kotan. Så han var värmeökad och svullen. Dock ohalt,  så vi gick till vägen och tillbaka då det är bra för genomblödningen. 

Av Malin - 5 april 2015 22:45

Ytterligare en härligt ledig dag tillsammans med de jag gillar bäst.

Njöt av en skön förmiddag hemma med björnungarna som var ute i solskenet. Själv plockade jag med lite tvätt, lagade ett täcke som Dino bitit sönder och läste bok.

Åt lunch tillsammans med sambon och sen åkte vi till stallet tillsammans. Idag stod fotografering av mig och Nero på ridbanan på schemat, så jag bjuder på ett härligt inlägg med massor av bilder....Idag kör vi bilder från travarbetet, så tar vi galoppen imorgon!


Lite påskfina i Azurblått....  


                                                               



Av Malin - 4 april 2015 21:00

Härlig dag med underbart väder. Började dagen i stallet med att släppa ut alla utom Nero. Vi gjorde oss iordning för en uteritt i det fina vädret. Nero fick en lite påskig outfit dagen till ära. 

 

Vi var ute i 1,5 timme och jobbade rätt hårt med ställning och bärighet. Nero var faktiskt svettig när vi kom tillbaka. Så han fick en snabb dusch av hals och rygg och fick sen äta lite hö iklädd fleecetäcke medan jag mockade. 

 

Väl hemma igen gjorde jag denna söta påsktårta innan hela familjen anlände vid 15.30 Hoppas ni får en trevlig påskafton. 

Av Malin - 3 april 2015 21:00

Åhh så härligt med en ledig dag. Ägnade förmiddagen åt att städa hemma tillsammans med sambon och göra lite påskfint samtidigt. Katterna fullkomligt älskar påskris, fjädrar, ägg och kycklingar. Så det var i allafall några som var nöjda   


Stallet efter lunch där jag hade förmånen att få låna Björns drop in verkstad och byta till sommardäck på min bil, eller ja sambon och Björn fixade det medan jag hämtade in Dino och gjorde iordning honom.

Så idag var det Dino som stod på tapeten och han fick en extra ordentlig rykt som dessutom innehöll flätning av man och pannlugg samt vita benlindor. Det blev ganska stor skillnad, från min lilla bebis till en nästan vuxen pålle....eller ja inte riktigt kanske. Men det syndes verkligen hur mycket han har växt under vintern.

Så jag bjuder på lite bilder som sambon tog på lillkillen....!


                     

Av Malin - 2 april 2015 20:30

Äntligen är påskledigheten här...ska bli så himla skönt. Stallet efter jobbet där jag fixade stallet först med mockning, höpåsar och kraftfoder. Hämtade sedan in Nero som var riktigt skitig i vanlig ordning. Så efter 30min spolning och ordentlig rykt såg han iaf ok ut. Skrittade fram längs vägen och gick sedan in på banan. Idag fokuserade vi på att han skulle bli ordentligt loss i sidorna och verkligen ta igenom ställningen i nacke och bål. Använde mig av de knep och tips jag fick på Martin-träningen och efter lite diskussion och ihärdigt arbete så vart han såå fin. Jag kunde verkligen ställa igenom honom och runda runt skänkeln. Vi kunde rida ut och igenom hörnpasseringen istället för att han som innan blir stark och rak och bara rusar genom hörnet. Så det var en härlig känsla idag.



När Nero var instoppad i boxen med eftermiddagsmaten hämtade jag Dino som blev spolade och borstad innan han fick komma in i boxen. Imorgon väntar arbete för båda killarna och jag hoppas sambon kan följa med och fota lite när det ska bli fint väder   

Av Malin - 1 april 2015 22:30

Hade utsläpp av hästarna idag, så det blev tidig morgon i stallet. Tackade och släppte ut de andra hästarna innan jag tog mig av mina killar. Dino borstade jag ordentligt och mös lite med innan han fick täcke på sig och gick ut u hagen med frukosthö. Nero fick ett ridpass runt skolan idag. Han var ganska så på efter gårdagens vila och jag fick jobba hårt med att få honom mjuk och loss i sidorna då han helst bara ville lattja på framåt. Får bli ett pass på banan imorgon med mjukgörande arbete. 


Bara imorgon kvar att jobba innan jag ska ha fyra dagars påsklov och sen börjar min nattperiod som innebär lugnare tempo och mer ledig tid. 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards