Chocolicious

Alla inlägg under november 2015

Av Malin - 6 november 2015 22:45

Idag var Rebecka åter ute och äntligen är båda sadlarna inpassade och färdiga att bara rida i. Visserligen främst till Nero eftersom Dino ska vila ett par månader. Så vi lär behöva en ny konsultation till våren igen. 


Nero fick sig ett ordentligt pass med tanke på alla provridningar och sadeländringar. Hann även med att fixa stallet och förbereda vinterhagen som hästarna ska flyttas till imorgon. 


Bjuder på lite härliga bilder från tidigare galoppjobb med Nero!


                       

Av Malin - 5 november 2015 21:15

Här njuter vi i fulla muggar av lite lugnare dagar. Hade Rebecka ute imorse och kollade sadlarna och hoppsadeln skulle bara fyllas på med lite stoppning, annars låg den bra. Så den fick följa med Rebecka hem, vi passade även på att kolla dressyrsadeln och även den behövde lite mer stoppning, det ordnade hon dock på plats och så återkommer hon imorgon för kontroll. 


Efter Rebecka väntade Pia som skulle massera Nero. Han kändes fin idag med endast någon minimal spänning som hon släppte på. Nero njöt av en ordentlig massage medan jag fixade stallet. 


Återvände sedan hemåt där jag åt lunch och fixade lite utomhus med lövkrattning och samla ihop grejer inför vintern. Sen blev det soffmys för hela slanten med båda mina killar och Leif GW Perssons senaste...

   

Av Malin - 4 november 2015 22:04

Sammanfattar min dag ganska bra. Sovmorgon till 10 = nice! 

Efter frukosten städade jag övervåningen på huset, åt lunch och åkte sedan till stallet. Efter vanliga stallfixet så ägnade jag mig åt att göra höpåsar. Så nu slipper jag det på en vecka   


Nero fick sedan avnjuta en skön skrittur i skogen. Han kändes pigg och glad efter tre dagars hel vila, arbetsnarkomanen i honom längtade efter arbete. Så vi skrittade i 40 minuter på helt långa tyglar och njöt av fåglar och älgar som vi spanade in. 


Tillbaka efter skritturen. Snygga som vanligt, och idag testade vi den nya sadelgjorden från bucas, satt bra!

 


Imorgon händer det lite av varje, vid 9 kommer Rebecka för att kolla var nya hoppsadels passform och kl 10 kommer Pia för massage av Nero. 




Av Malin - 3 november 2015 18:08

Blev inte många timmars sömn för mig idag. Var hemma från jobbet vid 8-tiden och 10.30 ringde Anna för då började övriga i stallet bli färdiga med sina saker och jag fick pallra mig dit för mina.

Började med att kolla munnen på Nero och han var naturligtvis vass igen, så efter raspning av utsidans kindtänder i överkäken båda sidorna så ska det förhoppningsvis vara ok. Fortsatta kontroller 1g/halvår.

Ska fortsätta rida på remontnosgrimman en period då han verkar bli mindre störd av den.

Vaccinerade dessutom båda killarna idag. Borstade på dem när de ändå var inne en stund, fixade sedvanligt stallarbete och mockade även en del av sommarhagen.


Imorgon tänkte jag försöka skritta Nero iaf....


Bjuder på lite härliga dressyrbilder från travarbetet med Nero från ett träningspass för ett par dagar sen..


                         


Lite stilstudie på skänkelvikningar...                                                    

Av Malin - 2 november 2015 19:15

I stallet mellan två nätter. Båda killarna har vila just nu. Dino har inlett sin längre vintervila och Nero har lite höstlov. Har ju både vaccination, tandkoll och massage denna vecka så då passar det med lite vilodagar och några skritturer. 


Idag vilade båda eftersom jag är mellan två nätter. Borstade och mös i boxen med båda killarna. 


Fina Dino...

           

Av Malin - 1 november 2015 22:15

Vaknade till Månses pussar imorse och njöt av en skön sovmorgon. Gulliga sambon som vaknar tidigt hade kapat ved hela morgonen och Geeris var med honom ute och hjälpte till, medan jag och Månseman hade sovmorgon inne. Fin fördelning av uppgifter   


Efter frukost vände vi bilen mot nya utflyktsmål och idag hann vi med följande...


Åka bil...

 

Shoppa loss i hästsportsbutik...gissa vilken?

 

Gissade ni på Börjes så var det korrekt. 

Shoppade ett snyggt eskadronschabrak, en bucas anatomisk hoppsadelgjord, effax läderrengöring, lite hästgodis och ett par strumpor. 

 

Under tiden jag shoppade spelade sambon ett par hål golf på Bro Hof...pampig uppfart!

 


Var även en sväng till Barkarby Outlet där jag hittade ett par grymt snygga läderstövlar. 


Stallet en snabbis på hemvägen och nu nattjobb! 


Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards