Chocolicious

Alla inlägg den 7 augusti 2012

Av Malin - 7 augusti 2012 21:45

Oj vad kul! Sambon skickade ju in en av bilderna på våra katter när dom leker med innebandybollen till vår lokala tidnings fototävling månadens bild. Å varje dag väljer dom ut en bild som publiceras i tidningen, och när månaden är slut så väljer som en vinnare av alla bilder som publicerats.

Å för juli månad så vann vi med bilden på småbjörnarna, kul!   


Vinnarbilden;


 


Dagen har annars ägnats åt en av mina absoluta favoritsysselsättningar...(NOT!) nämligen strykning av kläder. Tacksamt nog så pallrade jag upp datorn på en bänk och kunde således stryka alla kläder och samtidigt titta på dressyren.

Så nu är samtliga kläder strukna och inhängda i garderoben inför hösten. Så skönt när det är klart, men så fruktansvärt tråkigt att göra. Gick iaf något bättre när jag hade dressyren att titta på.


Många fina ekipage och riktigt inspirerande att titta på   


Åkte till stallet på kvällen först, så Nero var redan inne när jag kom dit. Så idag fick han öva på att stå på gången medan jag mockade och fixade med vattnet. Nero stökar allt runt lite och skrapar och dolar, men om man bara ignorerar honom när han tjaffsar, och istället går fram och belönar honom med en klapp och lite mys när han står still, så märkar man att han ganska snabbt kopplar att det inte ger önskad effekt att strössla omkring därute. Borstade av honom ordentligt i dag eftersom han var ganska lerig av allt regnande och leriga hagar. Fick sista dosen med butta ikväll, så imorgon ska det bli spännande att se hur han rör sig. Halveringstiden för butta är ju 3-6 timmar, och efter 6 timmar beräknas ju koncentrationen vara maximal. Så fram emot eftermiddagen imorgon bör jag kunna se hur han är omedicinerad.


Imorgon ska jag även försöka köra ett lass med hö till stallet. Börjar ta slut. Dessutom är det snart dags att skicka in hö för analys inför vintern och foderstatsberäkningen!

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards