Chocolicious

Alla inlägg den 22 mars 2016

Av Malin - 22 mars 2016 19:15

Yup yup...då var det dags igen!


Idag blev en lite annorlunda dag. Sovmorgon som drog iväg ända till 10.30, så var hela förmiddag förbi..suck, nattjobb i alla ära men jag avskyr att sova bort halva dagarna.

Snabb frukost och sen styrde jag och sambon bilen mot Jem&Fix för att köpa pellets och penseér. Har haft ett missljud från bilen sista dagarna, så jag passade på att smita in på Mekonomen som ligger granne med Jem&Fix för att se om någon hade möjlighet att lyssna på det. Å döm om min förvåning och stora glädje när vi fick köra in bilen direkt och dessutom fick besked om att bilen fick stanna där, då de inte tyckte jag skulle åka mer med det missljudet, som tydligen kom från något generatorhjul. Snacka om superservice och otroligt trevligt bemötande.

Så mamma fick komma och hämta oss så vi kunde låna hennes bil under dagen.


Snabbt hem, lunch och sen direkt till stallet eftersom Rebecca skulle komma vid 14.00

Vi började med Dino och mycket riktigt så tryckte hoppsadeln bakom manken, då han ändrat sig en hel del. Efter lite tillägg av stoppning under bossorna så planade sadeln bättre och tryckte mot manken försvann. Fick även rådet att rida med fårskinnspadden med ilägg i bak tillsvidare. Dressyrsadeln låg bättre, men fick lite mer stoppning för att passa bättre.


DIno skötte sig superfint när matte hoppade upp och ner och provade sadeln.


Nero näst ut, och även han hade musklat på sig mer, så jag kunde använda samma ilägg i hoppsadeln och dressyrsadeln på honom. Där fick vi mycket beröm då Rebecca tyckte han såg otroligt nöjd och fin ut i ridningen och i kroppen. Kul att höra.


Efter detta fick det bli stallfix och sedan vända bil och transport hem till pappa för att hämta hö. Blev bjudna på fika och åkte sedan tillbaka till stallet för att lasta in höet och släppa in samtliga hästar.

Var ganska så trött innan vi var hemma!


Sötaste Månseman hade intagit gosställningen...snälla mamma klappa mig på magen, för det älskar jag!   

 



Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards