Chocolicious

Alla inlägg den 2 juni 2011

Av Malin - 2 juni 2011 18:38

Tog med mig Jerez på en tur genom gropen och runt, vi var ute i ca en timme.

Hann med många spännande detaljer och det märktes nästan på Jerez mot slutet av promenaden att det blev mycket.

Vi promenerade förbi ungtjurarna på bete och det är så underhållande när Jerez försöker prata med dom. Han liksom hummar och gnäggar med låg förtroendeingivande röst och ändå är det ingen som svarar   Dock kommer de gärna springades för att titta på vad det kan vara för udda prick som går förbi.

När vi tagit oss förbi dom utan större missöden fortsatte vi ner i gropen där vi klättrade uppför backen. På hemväg därifrån hann vi med desto mer. Först blev det väldigt spännande när vi närmade oss en brummande åkgräsklippare, Jerez vara bara tvungen att stanna och spana in denna tingest, samtidigt kom det två tjejer på cykel åkandes och det var knappt han hade tid att registrera dem eftersom gräsklipparen var så intressant  

När vi passerat dessa dyker en mamma till en i stallet upp springandes med hund, udda tyckte Jerez, men inget att bli rädd för. Knappt har vi tittat färdigt på dessa förrens vi åter ska förbi tjurarna som ger noll respons på Jerez närvaro och Jerez får en liten påminnelse om att jag går brevid och at jag nu kräver skärpning trots att tjurarna är intressanta. Då dyker det upp en kille på cykel, inget att bry sig om tycker Jerez. Sen hör jag ett väldans vrålande och inser att det är en sladdande och gasande volvo av äldre modell som är på väg runt kröken. Tvärnit fick det bli för honom när jag viftade med repet. Jerez stod duktigt still under detta,dock brummar bilen så mycket att Jerez inte har en chans att hinna registrera mopeden som kommer bakifrån och glider förbi. Hopp och hej vad otäckt det blev, efter en tillsägelse om att lugna ner sig fortsätter vi promenaden tillbaka till stallet.


Nyttiga upplevelser!

Passade på att ta ett par kort under promenaden  


   Haha...notera vilken matglad tjockis han ser ut att vara på denna bilden



 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards