Chocolicious

Alla inlägg den 2 september 2011

Av Malin - 2 september 2011 18:27

Vilken härlig dag!

Började morgonen med en promenad kombinerat med lite svampplockning, skogens guld lyste så fint att jag inte kunde låta bli   Bjuder på en bild på härligheten!


 

Åkte till stallet efter frukost. Jerez hade vilodag men jag hade Alcytano dag idag. Hade tänkt mig en uteritt, men det mulnade på så dant att jag inte tordes ge mig ut med tanke på ev åskoväder. Så vi tog ett pass på banan istället. Å vilket pass det blev   Alcytano kändes riktigt trevlig idag. Kändes bra med från första början, med arbetslust och eget driv. Jobbade mycket med självbärigheten och lade in en hel del skänkelvikningar längs diagonalen för att få honom lösgjord i sidorna. Avslutade passet med galopparbete och som han växte. Fick lös honom ordentligt och han frustade som en tok när han hamnade rätt. Kunde bara sitta där och lotsa oss runt såväl på volten som fyrkantsspåret. Jobbade med ett varv på volten för ett runda till och plocka upp honom lite, sen tog vi ett varv längs spåret där han fick rulla på i en bra takt och bärighet innan vi gick in på ett nytt varv på volten och plockade upp honom lite. Riktigt nöjd med passet!  


Väl hemma har jag bakat så det står härliga till. Har gjort Choklad & Valnöts brownies (Anna&Camilla på jobbet vet vad jag pratar om när jag säger att dom är gudomliga)    

När jag var färdig med dessa blev det en äppelkaka i långpanna som inte går av för hackor den heller. Avslutningsvis blev det en äppelpaj med äpplena som blev kvar!

Det är nyttigt att vara ledig   

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards