Chocolicious

Alla inlägg den 28 april 2014

Av Malin - 28 april 2014 22:38

Uppe med tuppen för att hinna med ett besök hos tandis. Allt såg fint ut och nu är jag besiktigad för ytterligare ett år. SKÖNT!

Ägnade mig åt hemmaliv på förmiddagen, plockade och dolade lite hemma, bakade fröknäcka och myste med min björnar som njöt av att får vara ute i det fina vädret.


Stallet efter lunch där uteritt stod på schemat. Hämtade in pärlan från hagen, ryktade och sen begav vi oss iväg ut. Nero kändes pigg och nöjd när vi skrittade iväg. Blev rundan runt skolan idag, en lite kortare sväng. Skrittade och travade mest, men blev även ett par kortare galopper längs skogsvägar. Var ute i drygt en timme och var tillbaka lagom för att Nero skulle hinna äta lite mellis och pusta ut lite innan Pia anlände för massage.


Idag hade Nero lite spänningar runt manke och bog, som Pia släppte på och även laserbehandlade. Nero njöt i fulla drag, och så även matte som hann med att äta glass i solskenet under tiden    


Så det var en nöjd pålle som fick återvända in i boxen.


Väl hemma blev det löprunda med sambon och sen middag. Imorgon väntar vilodag med promenad för Nero, och själv ska jag hinna med att tvätta lite hästtäcken och schabrak på förmiddagen.


Vilket osökt kommer att leda till dessa roligheter senare i veckan när tvätten har torkat.....yihaa! Visst är det underbart med benlindor!

 


Fick även äran att beställa hem ett par nya tävlingsridbyxor då sambon tvättat dom nuvarande, som endast har denna samt förra årets tävlingssäsong i sig, och lyckades färga som orange/rosa. Har ägnat flera dagar och samtliga husmorknep åt att få dom vita, helt utan resultat. Så då var det bara att slänga ytterligare pengar på ett par nya. Suck....!

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards