Chocolicious

Alla inlägg den 16 augusti 2015

Av Malin - 16 augusti 2015 23:30

Idag blev en väldigt lång dag för min del.

Visserligen lite sovmorgon hemma och frukost med sambo och katterna, men sen var det bara att sätta fart på förberedelserna för dagens tävling.

Lagtävling i Lindesberg, division två stod på agendan idag. Åkte ensam, men eftersom Nero är en sådan pärla så innebär det inga problem.

Plockade in honom från hagen, ryktade och knoppade. Hann även med att mocka och fixa färdigt maten i stallet innan vi rullade mot Lindesberg. Okomplicerad resa dit och väl framme var det bara att plocka ut Nero och klä på oss. Skrittade till ridhuset där det var redigt varmt och gassigt. Å det värsta när man är ensam är att man får ta på sig kavajen på direkten, så det blev lite väl varmt. Men det går....


Nero kändes fin på framridningen och när det var vår tur var vi båda ganska varma och glada över att få komma ut där det iaf fläktade lite. SJälva progammet kändes ganska bra idag. Nero blev lite loj av värmen vilket kändes i programmet, han orkade inte komma upp det där sista i formen som behövs. Men annars gjorde han en fin insats utan några direkta missar. Ritten belönades med 65,4% vilket vi är nöjda med.

Laget gjorde en godkänd insats, men vi hade behövt lite mer spets idag då övriga lag gjorde väldigt fina ritter. Vi kom trea av sex lag och nu satsar vi vidare mot nästa deltävling!


Var bara att lasta om och vända bilen tillbaka till stallet. Släppa ut Nero i hagen och städa ur transporten.


Å så vidare till nästa sak - överraskningen!


En liten utflykt tillsammans med Minna för att hämta hem mitt nya släp, och lämna ifrån mig det jag har. Hade turen att hitta en tjej som hade ett sånt släp som jag ville ha, och själv letade efter ett mindre släp, så vi byter släp med varandra och jag lägger lite pengar emellan eftersom hennes är nyare och större.


Så det blev en riktigt lång dag, men nu står det nya släpet parkerat på uppfarten, bjuder på lite fler bilder när det är dagsljus igen...


 

En Christ Coral från 2012, naturligtvis en svart snygging....älskar svart och det matchar min snygga bil   

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards