Chocolicious

Alla inlägg den 9 maj 2017

Av Malin - 9 maj 2017 19:00

Ledig dag som har spenderats på bästa sätt, dvs med dom jag gillar bäst.

Började dagen i lugnt mak med mina älsklingar på hemmaplan. Jag plockade lite med tvätt och disk medan mina busbjörnar njöt av att vara utomhus. Så himla skönt att få bringa lite ordning.

Stallet efter lunch för att hinna rida båda mina killar innan jag hade hand om dagens insläpp av samtliga hästar. 


Först ut fick Dino vara idag och dagen till ära så invigde vi Dinos helt nya, och alldeles egna dressyrsadel. Har ju köpt en Frank Baines Omni även till honom, men en mörkbrun. Så himla snygg, och så himla roligt att få ha både en brun och en svart uppsättning med prylar. Pryltoken i mig fullkomligt jublar   

Så nu har Dino även fått ett matchande brunt, rundsytt träns med tyglar, och jag har köpta matchande stigläder och ytterligare ett par stigbyglar. Det som saknas är en sadelgjord, men det ligger i pipelinen. Behöver dock inte köpa allt samma månad kanske   Sen tänker jag framöver köpa kavaj, hjälm och stövlar som matchar....men som sagt, inte allt på en gång kanske!


Så här kommer bilder på min snygging i sin nya utrustning...

   


Så Dino och jag vi red in utrustningen på ridbanan idag. Körde ett ganska så basic pass för att känna oss för i nya utrustningen. Vi skrittade, travade och galopperade på volt och rakt spår. Dino kändes fin och nöjd med sin alldeles egna utrustning, inga konstigheter där inte.


Nero och jag körde ett dressyrpass på ridbanan vi med. Nu har ju Nero ingen nya utrustning, men har får ha sin gamla för sig själv i fortsättningen. Vi satsade vidare mot lördagens tävling och red idag med fokus på det. Mycket arbete med att lösgöra ordentligt, ledande tygeltag för att få loss honom i innersidan och verkligen kommer runt skänkeln. I galopparbete fokuserade vi på att runda till på volt och sedan rida ut på rakt spår med bibehållen eftergift och la mycket småvolter och jobbade loss i förvänd galopp.

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards