Chocolicious

Alla inlägg den 21 maj 2012

Av Malin - 21 maj 2012 22:15

Ujuj..vad fort tiden går. Har inte riktigt hunnit med att uppdatera här, så det får bli ett sammanfattande inlägg idag.

Jobbade 7-15 på fredagen och direkt efter jobbet vände vi bilen söderut och anlände till Göteborg vid 19.30-tiden Ett snabbt ombyte på hotellet så tog vi en promenad in till city för lite mat. Blev kinesiskt, gott! Återvände till hotellet eftert middagen för att duscha och rätt tidigt i säng med anledning av lördagens planering.


Upp tidigt på lördagen och vid 8-tiden rullade vi åter längs E20 mot Helsingborg. Var framme vid Stuteri Pepino Pre vid 10-tiden och startade dagen med att åka till Lönnstorp och kika på Altanero. Han visades riden i skritt,trav och galopp och sedan hoppade jag upp en sväng och red i skritt och trav en kort sväng. Är ju inte läge att begära mer av en treåring som är riden i 5veckor.

Lite bilder;


         


Efter provridningen och lite småprat återvände vi hem till Sara och Mats där vi kikade på ettåringarna och Jerez-plutten som gick i hagen och betade. Klart jag måste pussa på honom och bjuda på en morot..


   


Även Galope bjöd på en liten uppvisning...


   


Efter detta packade vi in oss i bilarna och åkte till Tomatens Hus där vi åt lunch. Tyvärr var det väldigt fullt med folk och vi fick sitta ute, var inte riktigt utesittarväder utan lite väl kallt och blåsigt. Annars var det ett ganska mysigt ställe med hur många tomatsorter som helst.


Åter till hästarna och stallet och nu var det Tunante som stod på tur för lite provridning;

       


Efter avslutad ridning blev det gemensam fika och lite prat innan vi återvände till Göteborg och åt middag innan sömnen kallade. Söndagen avnjöts med sovmorgon och innan vi vände bilen åter mot Karlskoga passade vi på att köpte med lite färska nybakade bullar direkt från ett bageri utanför hotellet.

Hemresan gick utan problem och vi var hemma strax efter lunch. Blev en lugn eftermiddag med kissarna och sen var det dags för mig att vända bilen mot jobbet för att gå på nattjobb.


Lång helg med många mil och mycket intryck att fungera över!

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards