Chocolicious

Alla inlägg den 24 januari 2013

Av Malin - 24 januari 2013 18:11

Jadå...ibland verkar Nero hinna med hur mycket som helst på en dag   

Idag hade vi pga den kyliga väderleken bestämt att Minna skulle släppa ut halva stallet vid 10-tiden och så skulle jag åka dit och släppa ut de andra vid 12-tiden.

När Minna hade släppt ut Nero och Bosse så hade Nero brallat till och halkat i hagen och gått omkull. Å när han låg som en skalbagge på backen så lyckades han få in ena bakbenet innanför en av bukgjordarna på täcken och fick panik när han inte kom lös. Så han ryckte sönder täcket fullständigt. Tack och lov att täcket går sönder iaf.


Jaja, det var bara för Minna att ta in Nero igen och byta täcke. Han fick två små ytliga sår på höger framknä i samband med fallet, men han var varken svullen, värmeökad, öm eller påverkad när han gick. Så när jag kom till stallet tog jag in honom och tvättade rent och smorde med jodopaxgel.


Eftersom han vilat i två dagar så tog vi en lugn tur på utebanan i det underbara vädret. Skrittade fram på långa tyglar och travade sedan runt hela ridbanan och på stora runda volter. Sen tog vi lite galopp på samma sätt och bara rullade på. Avslutade med att trava och skritta av. Så skönt att komma ut från ridhuset i solskenet och njuta av den friska luften!


Han hade även hunnit med att ha sönder en grimma till idag. Så nu börjar det tryta i förrådet. Idag fick han ta den nya som han fick av Bosse häromdagen. Så när hjag kom hem blev det till att beställa hem ett nytt täcke och ett par nya grimmor. Såg även att Hööks släppt vår/sommarkataloggen, och lite roligheter som jag blev sugen på fanns det allt.


Får nog bli en tur förbi Hööks snart....  


Snuttisen i boxen efter avslutat pass...sötnosen!

 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards