Chocolicious

Alla inlägg den 3 januari 2014

Av Malin - 3 januari 2014 23:30

Yihaaa....om ni frågar Nero alltså.

Hade god hjälp av Lisa som följde med ner och höll i honom medan jag plockade fram 5 markbommar. La tre stycken på ena långsidan och två på den andra med lite olika avstånd mellan. Nero var taggade redan när jag hoppade upp. Dels var det flera andra ekipage som flaxade omkring där nere, och dessutom fick han ju syn på bommarna.

Så efter att ha skrittat fram, eller nja iallafall försökt skritta fram eftersom Nero taktade och vippade med öronen hela tiden så travade vi igång så han skulle få göra av med lite energi och komma ner i arbetstänk igen. Så efter att ha travat i 10 minuter så skrittade vi över bommarna. LIte väl på och villig studsade Nero över dessa grejer, så efter ett antal omtagningar skrittade han hyffsat lugnt över dem. Travade igång och så fick han trava över dem. I vanliga ordning så började Nero med att hoppa över alla bommar, men även här taggar han ner efter en stund och förstår att han inte behöver bli så himla på.

Markbom....vad är det????   

 


 


När vi kunde trava över samtliga bommar utan skutt och hopp så blev det en stunds galoppjobb. Här fick Nero rulla på i galopp och över bommarna. Blev idel stora språng och massor av frustningar, men slutligen lugnade han ner sig och vi avslutade när det var som skojsigast.


Nero verkade nöjd men mycket trött när vi väl skrittade av. Tror det får bli en del markarbete för vår del så han får tagga ner lite. Dessutom jättenyttigt med mycket lyfta på benen.


Fixade det vanliga i stallet och sen vidare hemåt där middag och spelkväll tillsammans med familjen väntade.

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards