Chocolicious

Alla inlägg den 15 september 2015

Av Malin - 15 september 2015 22:00

Idag bjöd vädret verkligen på uppvisning. Regn, regn och lite mer regn. 

Ägnade förmiddagen åt att plugga BE -teori eftersom jag har fått tid för kunskapsprov imorgon.... Wiee! 


Stallet efter lunch där jag iklädd full regnmundering mockade och fixade i stallet. Hämtade in en blöt Nero, skönt att han hade regntäcke på sig så stora delar av kroppen var torr iaf. Klädde på oss och tog sedan en skön uteritt i skogen när vi äntligen slipper älgflugorna som inte kan flyga när vingarna blir fuktiga. Härliga mjuka skogsvägar, perfekt att rulla fram i galopp på. Var ute i strax över en timme och vi hade nästan torkat innan vi var hemma. 


Nero fick komma in i boxen med eftermiddagsmaten medan jag hämtade in Dino. 

Ny uteritt med Anna och Jacke stod på agendan. Skönt nog så upphörde regnet så vi kunde skippa regnbyxor och ländtäcke. 


Red samma runda som igår så Dino skulle känna igen sig lite. Han skrittade med större självförtroende idag och var avslappnad från början. Väl i skogen ville han inte gå över minidiket idag, så vi tog vägen genom leran istället för att fastna och börja bråka i nuläget. Den diskussionen tar vi helt enkelt längre fram om problemet kvarstår. Dino bjöd på ett superskutt genom leran, tur jag har bra balans. 


Resten av turen gick toppen och Dino bjöd fint framåt. Vi både skrittar på lång tygel, travar först och bredvid samt att vi idag provade lite mer galopp. Dino var så otroligt duktig och fattade faktiskt den galoppen jag bad om alla tre gångerna. Sen gungade vi fram i galopp både först i ensamhet majestät, men även bredvid Jacke. Min supercoola tvååring   


På hemvägen passerade vi över det otäcka diket utan problem och Dino skrittade först hela vägen genom skogen hem. Superstolt matte!


Håll tummarna för mig imorgon förmiddag! 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards