Chocolicious

Alla inlägg den 11 april 2016

Av Malin - 11 april 2016 22:30

Så härligt när jag fick vakna upp till strålande solsken och 10+ grader ute. 

Stallet direkt därefter då jag hade lunchfodring på min lott. Gav samtliga hästar lunchhö i hagen och ägnade mig sedan åt stallgöra. Idag fick det även bli lite höpåsar då mina killar behöver tid på sig att äta upp lunchen. När maten väl var slut fick Nero vara först ut. 

Dressyrjobb på ridbanan väntade och idag fick bli ett pass med mycket fokus på att få Nero loss och bärig. Skrittade fram ordentligt, först på långa tyglar men sen jobbade vi även i skritten med öppna, sluta, förvänd sluta och skänkelvikningar. Övergick till att trava igång i lång och låg form för att få upp ryggen och aktivera bakbenen. Fortsatte med samma övningar och jag tycker Nero känns fin. I galopparbetet la vi fokus på lösgjordhet och att rida delarna ur helgens program. Dvs 10m volt mitt på långsidan och sen vända halvt igenom i förvänd galopp. Red även lite ökningarna med fokus på upptaget. Dvs att Nero ska komma tillbaka, men inte bryta av. Nyttigt arbete som vi fortsätter imorgon. 


Nero blev svettig, så jag fick svampa honom innan han fick återvända ut i hagen. 


Dino näst på tur. Lortig som en gris så det krävdes rejäl rykt innan han var ridbar. Fortsatte vårt arbete med att utveckla traven, och jag kommer på mig själv med att sitta och le som en idiot när jag rider honom. Han är helt underbar 😍

När han bjuder på sin schvungiga trav, då står tiden still!


Även Dino blev svettig och fick en ordentlig avsvampning innan han fick joina Nero i hagen igen. 


Fick en så fin bild av Jessica på när mina killar hade förmiddagsmys i hagen...

 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards