Chocolicious

Alla inlägg den 4 april 2016

Av Malin - 4 april 2016 20:00

Ytterligare en ledig dag, då nattjobb väntar ikväll. 

Sovmorgon och städning hemma på förmiddagen. Katterna passade på att njuta av uteliv medan jag gnodde inomhus. 


Stallet efter lunch där båda kusarna skulle motioneras. Då de fortfarande mumsade på lunchen när jag kom dit så fixade jag stallet först. 

När lunchhöet var avslutat fick Dino vara först ut. Idag hade äntligen den nya 10cm längre Bucas sadelgjorden anlänt och ingen kunde vara nöjdare än Dino. Äntligen slapp vi fightas för att kunna spänna gjorden i yttersta hålen. 

Dino och jag körde ett pass på ridbanan idag med och stjärnan fortsätter att utvecklas i expressfart. Idag travade han med väldigt god bjudning och i fin form av sig själv. Vi kunde variera mellan rakt spår och volter utan problem. Idag fattade jag även galopp på kommando för första gången efter vilan, och de gjorde han helt okomplicerat. Så nöjd med min fina kille!

 


Näst ut var Nero som idag fick återinviga ridbanan för första gången på ett par veckor. Å det var sannerligen glada miner. Superbjudning och bästa arbetsviljan besitter den hästen. Körde ett ganska lugnt pass idag med lite lösgörande arbete i skritt och trav. Avslutade med lite galopp på omväxlande rakt och böjt spår. Kändes som om jag hade en turbo under mig. Haha...bästa killen min!

 


Nu väntar nattjobb för min del. Skönt nog en enkelnatt och imorgon står uteritt med båda killarna på planeringen. Nero ska skrittas ut i skogen och Anna ska följa med me Sparven. Sen byter vi till uterittspremiär för Dino tillsammans med Jacke 🙌 ser vi fram emot!

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards