Chocolicious

Alla inlägg den 28 juni 2012

Av Malin - 28 juni 2012 14:17

Jaaaa...äntligen lite sommarfeeling. Strålande sol, blå himmel och skön värme. Som jag har längtat. Åkte till stallet efter frukost och insåg att även bromsarna har uppmärksammat att det är sommar. Usch vilken plåga det är.


Hämtade in Nero som njöt av det bromsfria stallet och en ordentlig rykt där jag kliad på alla tänkbara ställen. Fortsatte i samma trevliga stil och var lugn, avslappnad och tillfreds. Skönt att han äntligen kan släppa vad alla andra hästar gör när jag tar in honom och pysslar.


Upp på ridbanan och kunde knappt skritta fram eftersom bromsarna var överallt. Blev bättre när vi satte lite mer fart och vi fortsatte att jobba med lite volter. Det går stundtals fint, för att sedan tappas bort en stund. I galopparbetet fortsätter han att utvecklas stadigt framåt. Idag bjöd han på två riktigt trevliga galopper. Kändes jämn och rättställd vilket är ett framsteg. Travade och skrittade sedan av. Gäller att inte nöta eller tjata, utan bara massor med beröm när han gör rätt och sedan avsluta. Hade med mig kameran ut och tog ett par bilder på Nero efter passet. Han är så duktig och avslappnad att han snällt står stilla, lös på ridbanan när jag fotar. Å när jag ber honom komma, eller om jag börjar gå så går han efter mig som en stor hund. Myskillen   


   


Efter avslutat pass svampades han och så på med flugspray. Släppte ut honom i hagen igen och vi passade på att äta lite i lucernhinken. Han hade ätit en hel del sen imorse, men fanns ändå lite kvar. Vill ju görna att han får i sig så mycket som möjligt.

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards