Chocolicious

Alla inlägg den 11 mars 2013

Av Malin - 11 mars 2013 20:02

Dagen som Nero har längtat efter var så äntligen här, när han slapp vila mer och äntligen fick göra något. Har nog aldrig träffat en häst som så tydligt visar att han vill komma igång igen. Han sken som en sol när jag hämtade in honom från hagen och ställde honom på gången för att göra iordning.


Tog ett lättare longeringspass på utebanan idag, ville mest kolla hur han rörde sig och att han skulle få mjuka igenom och ev bralla av sig lite överskott. Nero var pigg och glad, men inte särskilt busig, mer showig skulle jag nog säga   

Men det känns så roligt för han är så avslappnad i longeringen nu, han både skrittar och travar mjukt och fin, utan att stressa. Å idag fattade han lite galopp självmant, å det var lugna och kontrollerade fattningar han gjorde.


Han verkade mycket nöjd med sig själv när jag pussade och berömde honom, då kröker han lite extra på nacken och showar till steget!

Härligt väder med strålande solsken och klarblå himmel. Dock är det ganska kallt, för imorse var det -22 grader, men mitt på dagen var det nollgradigt och skönt i solen.


Lite bilder på snyggingen i det fina vädret!




             

Hann även med att smörja träns idag samt planera för tävlingsdebuten. Har beställt tävlingslicens till Nero och till mig själv. Beslutade att endast beställa endagslicens till mig själv, då en seniorlicens kostar ganska mycket, och om jag skulle tävla så pass många starter i år att jag kommer upp i den summan så kostar det ju mig inget extra utan då får jag licensen för de tävlingar som är kvar. Jag kan ju tävla fem ggr på endagarslicenser innan jag är uppe i en seniorlicens, å jag är tveksam till att det blir fler starter än det.

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Chocolicious


Ovido - Quiz & Flashcards